Carpe Diem

De MV Carpe Diem heeft een lengte van 35 m en heeft 3 dekken en een zonnedek.

 

Benedendek

Op het beneden dek bevinden zich de 6  standaard hutten, 2 aparte hutten voor de bemanning, de machinekamer en de accommodatie voor de bemanning.

Hoofddek

Op dit dek bevinden zich de lounge area met 24 uur koffie- en thee faciliteiten en drinkwater voorziening. In de lounge is er een TV, DVD en MP3 speler.

Naast de lounge area bevindt zich een overdekt terras met comfortable kussens, waar u ‘s middags van een drankje terwijl u uitkijt over de Indische Oceaan.

Op het hoofd dek bevinden zich ookde twee High Standard Cabins en een ‘open air’ zonnedek op het achterdek van het schip. 

 

Bovendek

Het boven dek en de brug is zowel binnendoor als buitenom bereikbaar. Naast de brug treft u hier

de bibliotheek, de suite en deluxe hutten, een

winkeltje en het business center.

Het buffet-diner wordt geserveerd op het achterdek.

 

Zonnedek

Een trap leidt u naar het 115 m2 grote zonnedek

met lounge stoelen welk gedeeltelijk overdekt is.

 

Hutten

De Carpe Diem heeft 10 confortable hutten verdeeld over drie dekken. De catagorien zijn suite (1 x), deluxe (1x), high standaard (2x) en standaard (6x). Alle hutten zijn uitgerust met airconditioning, kluisje, badkamer met toilet en douche. Het voltage aan boord bedraagt  220 V.

 

Suite (Sun)
De zeer ruime suite van 20 m2 bevindt zich op het bovendek. Het heeft een kingsize bed, een flat screen TV, DVD/MP3 speler en ruime kasten en opbergruimtes. Door de 5 ramen heeft u een prachtig uitzicht over de zee.

 

 

Deluxe Cabin (Star)
Tegenover de suite bevindt zich de tegenover de suite op het bovendek. Het heeft een Queen size bed, een flat screen TV, DVD/MP3 speler en heeft u een prachtig uitzicht over de zee.

 

High Standard (Sea en Sand)
De high standard hutten zijn iets kleiner dan de de suite en de deluxe hutten en liggen op het hoofddek. Het heeft een Queen size bed, een flat screen TV, DVD/MP3 speler.

 

Standaard (Salsa, Scuba, Surf, Smile, Snorkel en Ski)
De zes standaard hutten bevinden zich op het benedendek en zijn voorzien van patrijspoorten. Vier van deze hutten hebben een Queen size bed en twee hebben 2 1-perssonsbedden.

 

 

Carpe Vita

 

De Carpe Vita is een opgewaardeerd zusterschip van

de Carpe Diem. Het is sinds 2011 in de vaart en is iets

groter

dan de Carpe Diem, maar biedt dezelfde capaciteit namelijk 10 hutten, maximal 20 personen.

Tijdens de reis worden dagelijks vier duiken aangeboden

(3x op de Carpe Diem).

 

Hutten

De Carpe Vita heeft tien comfortabele hutten verdeeld over drie dekken. De drie verschillende catagorieen zijn suite (2x), superior (2x) en standaard (6x).h Alle hutten zijn uitgerust met airconditioning, kluisje, badkamer met toilet en douche. Het voltage aan boord bedraagt  220 V.

 

Suites

De twee ruime suites bevinden zich op het bovendek en hebben een  king size bed, welke kan worden gesplitst in twee aparte bedden, flat screen TV, DVD/MP3 speler, bureau, twee kasten, ramen over de gehele lengte van de hut, badkamer met dubbele wasbak, bad en douche.

 

Superior

De twee superior hutten bevinden zich op het hoofddek en hebben een  king size bed, welke kan worden gesplitst in twee aparte bedden, flat screen TV, DVD/MP3 speler, bureau, een hangkast, ramen over de gehele lengte van de hut, badkamer met douche.

 

Standaard

De zes standaard hutten bevinden zich op het benedendek. Alle hutten hebben een queen size bed en een 1-persoonsbed, bureau, een hangkast en badkamer met douche. Alle hutten hebben een patrijspoort.

 

 Boek nu

Go to top