MY Sheena

De MY Sheena biedt een comfortabele liveaboard met alle faciliteiten om uw duiksafari zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Het schip beschikt over een ruime salon en 4 verschillende dekken, die zowel zon als schaduw bieden. De dekken zijn compleet uitgerust met ligbedden en matrassen. Alle zeven hutten beschikken over een eigen badkamer en toilet. Twee van deze hutten zijn groter en beschikken over een tweepersoons bed.

Aan boord van de MY Sheena verblijft u op basis van volpension. Koffie, thee en drinkwater zijn hierbij inbegrepen.

Duiken

Tijdens de safari worden twee tot drie duiken per dag gepland en een tot twee nachtduiken per week. De ervaren en vriendelijke gidsen staan tijdens de reis tot uw beschikking. De exacte route en het duikschema worden zoveel als mogelijk afgestemd op uw wensen. Laat deze dan ook zeker weten aan de gidsen!

De meeste duiken zullen stromingsduiken zijn en tijdens sommige duiken is het nodig te water te gaan met een negatief drijfvermogen. Om deel te kunnen nemen aan een duiksafari op de MY Sheena, heeft u daarom minimaal 60 gelogde duiken nodig en een 2*- of Advanced brevet (of gelijkwaardig). In de Malediven mag niet dieper gedoken worden dan 30 meter. Bovendien is het gebruik van een computer, decoboei en tijdens de nachtduik een lantaarn verplicht.

 

Route

De MY Sheena vertrekt vanaf het eiland Medhufushi. De transfer per Air Taxi vanaf de luchthaven naar het eiland is inbegrepen in de reissom.

Er wachten u een aantal spannende kanaalduiken gedurende deze geweldige safari naar de zuidelijk gelegen, onaangetaste riffen van de Malediven. U duikt op een aantal topduiklocaties bij de Meemu Atoll, Laamu Atoll en Thaa Atoll en zal tevens volledig onontdekte riffen gaan bekijken. Bij de Meemu-, en Laamu Atol is het heel gewoon om manta’s en walvishaaien tegen te komen. Ook kunt u witpuntrifhaaien, verschillende soorten schildpadden en vele kleurrijke vissen bewonderen. De uiteindelijke route wordt bepaald door de wensen van de duikers, het seizoen en de weersomstandigheden.

 

Inclusief

·         Vluchten Amsterdam – Male v.v.. / 30 kgs bagage

·         1 overnachting UI Inn Male op basis van logies en ontbijt

·         Transfers Male Airport  - Hotel UI Inn v.v.

·         Air Taxi transfers luchthaven – Medhufushi v.v.

 

  • 7 nachten 2 – persoonshut
  • volpension maaltijdverzorging aan boord inclusief drankjes, koffie, thee
  • tot 3 duiken per dag

 Boek nu

Go to top