MY Stingray

 

Gedurende deze geweldige reis neemt de bemanning Stingray u mee naar de populairste duikstekken, waar u in de warme ongerepte blauwe wateren getuige kunt zijn van manta's en andere roggen, haaien, napoleons, prachtig getinte onderwaterlandschappen, schildpadden en een groot aantal zeedie ren. Walvishaaien worden het hele jaar door gespot. Er wordt een dag voor uit getrokken om ze te traceren waarbij de dagelijkse duiken gewoon doorgang vinden. U heeft dus een aanzienlijke kans om met één of soms zelfs twee te snorkelen. Een ervaring die u nooit meer vergeet.

 

Algemeen

De Sting Ray is gebouwd in een solide houten constructie, volgens de traditionele botenbouw van de Malediven in combinatie met moderne motoren. De comfortabele boot is 31 meter lang en beschikt over 9 tweepersoons hutten met airconditioning. Er is aan boord veel ruimte, inclusief een ruim zonnedek.

De enthousiaste bemanning, lokale duikinstructeurs en gidsen zijn bekend op de prachtigste duikstekken van de Malediven en laten u graag de mooiste plekjes en onderwaterleven zien.

 

Accommodatie

De cabines zijn uitgerust met airco, raam, douche (warm en koud water), toilet en handdoeken. Er is een schoonmaakservice van de cabines.

 

Route en duiken

De route wordt bepaald aan de hand van de weersomstandigheden, de duur van de safari en uw voorkeuren.

De standaard route gaat naar Noord- Male atoll, Zuid-Male atoll, Ari atoll, Vaavu atoll, Meemu atoll

 

Verzorging

U verblijft o.b.v. volpension; ontbijt, lunch en diner in buffet-stijl. Gekoeld water, koffe en thee zijn ook inbegrepen.

Boek nu

Go to top